Bejelentkezés/Regisztráció +36 30 6303777 06 1 226 4179 1096 Budapest, Tűzoltó utca 54.
IPL szőrtelenítő gépek szállítás gyakori kérdések
IPL szőrtelenítés gyakori kérdések

Gyakori kérdések a szállításról

1. Hogy tudom megrendelni a DEESS IPL vagy Forever Skin IPL szőrtelenítő gépeket?

Itt a Megrendelés fülön, vagy a rendeles@deess.hu e-mail címen, vagy a + 36 1 226 4179; +36 30 726 26 47 telefonszámokon. 

2. Mi történik a rendelés leadása után?

A rendszerünk a sikeres rendelést követően automatikusan kiküldi a rendelés visszaigazolásáról szóló emailt. Mivel ez egy automatikus levél, így előfordulhat, hogy a SPAM vagy promóció mappába kerül, így nézd meg ott is.
Ha sehol sem találod, keresd ügyfélszolgálatunkat: rendeles@deess.hu; +36 30 726 26 47 .

3. Ingyenes a szállítás?

Igen, csomagod Magyarországon belül ingyenesen kiszállítjuk.

4. Hány nap múlva érkezik a megrendelt csomagom?

1-2 munkanapon belül.

5. A futár mikor szállítja ki a csomagot?

A csomagokat a GLS futárszolgálat viszi ki, 8.00 és 17.00 óra között. Célszerű olyan helyet megadni, ahol ebben az időszakban tartózkodsz.
Ha elkerülitek egymást, a futár aznap már nem tud visszamenni még egyszer. Ha nincs, aki átvegye, akkor nem a futárral, hanem a GLS központjával tudod egyeztetni az ismételt kiszállítás dátumát.

6. Pontosan tudni szeretném, mikor érkezik a futár. Hogyan tudhatom meg?

Közvetlen a futártól. A rendelés visszaigazoló emailben található telefonszámon, a csomagszám megadásával kérheted el a futár telefonszámát.

7. Külföldre is kérhetem a csomagom?

Természetesen, ebben az esetben az ügyfélszolgálattal előre egyeztetett szállítási díjjal kérheted a csomagod külföldre is. Ebben az esetben csak előre utalással tudsz fizetni. Kérlek, addig ne utalj, míg nem kaptad meg tőlünk, mennyi a véglegesen utalandó összeg.

8. A rendelésem személyesen is átvehető?

Igen. A rendelésed személyesen bemutatótermünkben tudod átvenni, melynek címe:
1094 Budapest, Tűzoltó utca 54. MANTA Ház

Részletes információt a megközelíthetőségről itt találsz.

9. Mivel tudok fizetni?

A futárnál van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetés lehetséges.
Házhozszállítás és személyes átvétel esetén is van lehetőség előre utalással fizetni.

10. Átutalást választottam, hova utalhatom az összeget?

Átutalás esetén a csomagot csak a rendelés összegének beérkezése után küldjük.
Cégnév: Vitaminsziget Kft.
Bankszámlaszám: 10403758-50515756-68871004 (K&H bank)

11. Hány év garancia jár a készülékre?

A DEESS és Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékekre 2 év garancia jár.

12. Esetleges meghibásodás esetén hová fordulhatok?

A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek szervizelése nálunk történik, a készüléket minden esetben a budapesti bemutatótermünkbe kell eljuttatni, személyesen vagy postai úton.

Postai címünk: Vitaminsziget Kft. 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 39. Manta ház, földszint

Ami feltétlen szükséges: garancialevél, pontos leírás a hibáról, számla (ha nem tőlünk vásároltad)

Gyakori kérdések az IPL szőrtelenítésről

 

1. Kinek ajánlott az IPL szőrtelenítés?

a) Nőknek és férfiaknak egyaránt.
b) Olyan személyeknek, akik sötétebb szőrszínnel és világosabb bőrszínnel rendelkeznek. Az IPL szőrtelenítés technológiája ugyanis a bőrszín és a szőrszín közötti színkülönbségen alapszik: a villanófényt a szőr sötét pigmentje elnyeli, a világosabb bőr pedig visszaveri. Így lehetséges, hogy a szőr kiég és a bőr nem károsodik.
c) Akik évekig tartó szőrtelenségre vágynak, a szőrtelenítés macerája nélkül, méghozzá költséghatékonyan.
d) Akik minden nap sima bőrt szeretnének, de elegük van a borotvából, a fájdalmas gyantázásból, epilálásból.
e) Akiknek elegük van a fájdalmas szőrtelenítő módszerekből, az IPL szőrtelenítés ugyanis fájdalommentes.
f) Az érzékeny bőrűeknek, akik folyamat küzdenek a begyulladt szőrtüszőkkel, a kipattogzással. Az IPL szőrtelenítés erre is megoldást nyújt.
g) Akit zavar az arcán, lábán, hónalján, karján, vállán, mellkasán, hasán, intim területein található szőrzet.
h) Költséghatékony kezelésre vágynak és sajnálják a kozmetikusnál folyamatosan otthagyni a fizetésük egy jó részét. Otthoni IPL szőrtelenítéssel ugyanis nincsenek folyamatosan felmerülő költségek, a gép egyszeri beruházás.
i) Időtakarékos megoldást keresnek, olyan szőrtelenítő módszert, melyre nem kell órákat szánni, nem kell naponta, hetente ismételni ahhoz, hogy szőrtelenek lehessünk.
j) Maximalistáknak, akiket zavar, hogy két szőrtelenítés között meg kell növeszteni a szőrt, pl. gyantázás, epilálás esetén.
k) Akik a diszkrét szőrtelenítés hívei, nem szeretnek mások előtt levetkőzni, hanem szívesebben végzik otthon a szőrtelenítést.

2. IPL szőrtelenítés előtt, két kezelés között borotva, gyanta, epilátor használható-e?

Borotva használata ajánlott gyanta, epilátor nem használható. Az IPL gépek használata során fontos, hogy a bőrben legyenek benne a szőrszálak, ne legyen a szőrtüszőből kitépve, ugyanis az vezeti le az IPL fényt a szőrtüszőhöz, ahol kifejti hatását.

3. Miért kell leborotválni magunkat IPL szőrtelenítés előtt?

Borotvát azért érdemes használnunk IPL szőrtelenítés előtt, hogy ne égessük el a bőrből kilógó szőrszálakat, ami kellemetlen szaglot eredményez, valamint a bőrt is megégethetjük, és a készülékre ráégve is károsíthatja azt. Továbbá energiát von el attól, hogy az IPL villanófény a szőrtüszőben fejthesse ki hatását, ott, ahol szükséges lenne. IPL szőrtelenítés során nem kell attól tartanunk, hogy a borotvától megerősödik a szőrzet.

4. Milyen esetben nem alkalmazható az IPL szőrtelenítés?

Bármilyen betegség fennállása esetén konzultálj orvosoddal, valamint részletesen olvasd el a készülék használati útmutatóját.

Kizáró okok IPL készülék használatát illetően: terhesség, epilepszia, bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, stb.), daganatos betegségek esetén, szteroidos kezelés alatt, lázzal járó betegség esetén, keloidos vagy hypertrophiás sebgyógyulási hajlam esetén, pigmenthiányos bőrbetegség (vitiglio), rosszindulatú bőrelváltozás, bőrrák esetén, véralvadásgátló (aszpirin szedése 1 héten belül) vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek, St. Johns gyógynövény szedése esetén (4 héten belül), napallergia, fokozott fényérzékenység esetén, Isotretinoin (Accutane) vagy bármilyen nagy dózisú (30.000 NE feletti) A-vitamin származék szedése esetén az utóbbi 12-18 hónapban, radioterápiás, kemoterápiás kezelés esetén 3 hónapon belül.

Nyílt seb, sérülés, tetoválás, szemölcs, szeplő, anyajegy, ekcéma, piercing, injekciók, pacemakerek, implantátumok közelében nem ajánlott a használata.

Figyelem! A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek közelében nem vízállóak, nem használhatók fürdőkádban, közvetlen víz közelében. Ne tárold nagy páratartalmú helyen, pl. fürdőszobában, konyhában.

5. Milyen bőr- és szőrszín esetén alkalmazható az IPL szőrtelenítés?

Az IPL technológia lényege, hogy a bőr és a szőrszín különbségén alapulva károsítja a sötét szőrszálakat úgy, hogy a világosabb bőrt nem bántja. Ez az IPL technológia lényege. Ezért az IPL szőrtelenítés azok számára alkalmazható, akik barna, fekete szőrzettel és világosabb bőrrel rendelkeznek. Ősz, szőke és vörös szőrzet esetén, valamint kreol vagy sötétebb bőr esetén az IPL szőrtelenítés nem alkalmazható.

6. Az otthoni IPL szőrtelenítő gépek ugyanolyan hatásosak, mint a kozmetikai szalonokban végzett IPL kezelések?

Az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek leadott fényintenzitása valamennyivel gyengébb, mint a kozmetikai IPL kezelések esetében. Ez nem azt jelenti, hogy a hatás is gyengébb, hanem azt, hogy az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez több alkalmas használat szükséges az otthoni készülék esetében. Tudni kell, hogy a szalongépek sem képesek a szőrszálakat 100%-ban eltávolítani, fenntartó kezelések mindig szükségesek.

A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépeket kifejezetten otthoni használatra fejlesztették ki, nem igényel szakértői jelenlétet, biztonságosan használhatod, otthon, diszkréten, a saját időbeosztásodnak megfelelően.

7. Miben tér el az IPL szőrtelenítés a lézeres szőrtelenítéstől?

A két technológia lényege hasonló, mindkét szőrtelenítő módszer azon alapszik, hogy szelektív módon, a sötét szőrzet elnyeli a nagy intenzitású fényt, a világosabb bőr pedig ezt visszaveri, így a bőrt nem károsítja.

A két technológia közötti különbség maga az eljárás menete, a kezelési idő és a komfortérzet.

Lézeres szőrtelenítés esetén a lézer csak egy hullámhosszon bocsájt ki fényt, mélyebbre hatol, így fájdalmas maga a kezelés. Az IPL szélesebb skálán mozgó fényt bocsát ki, nem hatol olyan mélyre (nem is szükséges).

A lézer pontonként kezel, így a kezelés hossza akár órákat is igénybe vehet. Az IPL készülékek viszont nagyobb területen adnak le fényt, így lényegesen gyorsabb kezelést tesznek lehetővé.

Összességében elmondható, hogy a lézeres szőrtelenítés hosszabb ideig tart, fájdalmas, míg az IPL szőrtelenítés gyors és fájdalommentes.

8. Hogyan működik az IPL szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítés során a készülék széles spektrumú (500-1200 nm) fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőbe, így a szőr pigmentjét, a melanint felmelegíti. A melaninban az IPL által kibocsájtott fény energiája hővé alakul, a hő hatására a szőr gyökere roncsolódik, elpusztul, a szőr nyugalmi állapotba kerül, elszakad a szőrhagymától és ezt követően kihullik. A fenntartó kezelés rendszeres ismétlése révén tovább maradnak nyugalmi fázisban a szőrszálak, így késleltetjük a visszanövésüket.