Bejelentkezés/Regisztráció +36 30 6303777 06 1 226 4179 1096 Budapest, Tűzoltó utca 54.

Szeretnél évekre megszabadulni szőrszálaidtól?
Eleged van a folyamatos, macerás, fájdalmas szőrtelenítő módszerekből?

Ezzel nem vagy egyedül, hiszen a legtöbb nő arra vágyik, hogy megszabadulhasson nemkívánt szőrszálaitól!
Csatlakozz azok táborához, akik már élvezik az évekig tartó szőrtelenséget, a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek segítségével

A megoldást IPL szőrtelenítő gépeinkben találod!

forever-skin-ipl-villanofenyes-szortelenito

DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépeink:

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  extra magas és garantált 300.000 villanásszámmal rendelkeznek,

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  évekig tartó szőrtelenséget biztosítanak,

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  diszkréten, otthoni környezetedben, a saját magad időbeosztásának megfelelően,

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  100% IPL technológiával rendelkeznek, amit a szépségszalonokban is használnak,

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  otthoni használatra, optimalizált teljesítménnyel rendelkező IPL szőrtelenítő készülékek

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   biztonságos otthoni használatot tesznek lehetővé!

deess-ipl-szortelenito-gep-ipl-szortelenites

Forever Skin IPL DEESS IPL szőrtelenítő gép modell

Hogyan működik az IPL szőrtelenítés?

 

Az IPL szőrtelenítés a fényben rejlő energiáját használják ki, ami a szőr sötét pigmentjeiben elnyelődve hővé alakul, és magát a szőrtüszőt is elroncsolja.

Így az működésképtelenné válik, így nem csak a levillantott szőrszál tűnik el, de tüszőjéből sem nő új szőr.

Az IPL szőrtelenítés teljesen fájdalommentes.

Emellett az IPL technológia teljesen biztonságos, mivel a hő csak a szőrszálat és szőrtüszőt károsítja, a környező szöveteket nem.

Mire jó az IPL?

Az IPL technológiát a fenti mechanizmus alapján szőrtelenítésre használják. Maga a fényhatás alkalmas a bőr más problémáinak például pigmentfoltok, értágulatok kezelésére is. Hangsúlyozzuk azonban, hogy ez magára a technológiára vonatkozik.

Ha ilyenekre szeretnénk használni az IPL-t, akkor teljesen más hullámhosszal és energiával kell használnunk az IPL technológiát.

Vannak ugyan olyan 3 az 1-ben, 5 az 1-ben sőt 6 az 1-ben (brrr…) IPL eszközök, amik egyben ígérik a szőrtelenítést, a pattanáseltüntetéssel, de ne hagyd magad megtéveszteni!

Tudjuk, hogy csábítóak a minden az egyben dolgok. De biztosan Te sem használsz 2in1 sampon tusfürdőt, vagy a konyhában sem egy kést használsz mindenre, és testápolóval sem kened az arcod.

Nem lehet mindent egy módszerrel megoldani, a legtöbb élethelyzetben mindenre megvan a külön, arra kifejlesztett megoldás.

Ez így van az IPL-lel is! Olyan biztonságos és hatékony szőrtelenítés, ami közben bőrfiatalítást is ígér?! Roncsolás és regeneráció egyben?! Szerinted ez igaz? 

Milyen szőr- és bőrszín esetén hatékony az IPL szőrtelenítés?

IPL szőrtelenítés sötét bőrre világos szőrre

Az IPL szőrtelenítés, legyen szó akár szalonban használt gépekről, akár otthoni gépekről, működési elve ugyanaz, vagyis a szőr festékanyagába, az ún. melaninba bejuttatott fényimpulzusok által roncsolják a szőr gyökerét, emiatt a szőrszál nem nő vissza.

Az IPL technológia annál hatékonyabb, minél sötétebb a szőr és minél világosabb a bőr, hiszen a világos bőr visszaveri a fényt (tehát nem ég meg), a sötét szőrszál viszont elnyeli, ezáltal roncsolódik.

Tehát az IPL szőrtelenítés világos bőr és sötét szőr esetén a leghatékonyabb. 

A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek LÁTVÁNYOS eredményt biztosítanak már pár használatot követően, sőt CSEREIZZÓK nélkül is több ember számára is ÉVEKIG elegendő villanást biztosítanak!

Forever Skin IPL és DEESS IPL szőrtelenítőink már bizonyítottak! 

DEESS IPL, Forever Skin IPL Weisz Fanni“Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm. Így bármikor gond nélkül állhatok kamera elé. Régen nem is gondoltam, hogy a szőrtelenítés ilyen egyszerű is lehet.”

Weisz Fanni, modell

“Akinek komoly gondokat okoznak a szőrszálak de semmi ingerenciája nincs ahhoz, hogy kidobjon egy rakás pénzt az ablakon a szalonszolgáltatásra, annak melegen ajánlom, főleg, hogy nem csak Te használhatod. Ha akarod, akár még a barátod szőrös hátát is levillanthatod álmában, senki nem tudja meg, és még extra pénzt se kell kidobnod érte. Pure win.”

Kuna Kata, the Charmbandit Blog

“Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. A legmegdöbbentőbb eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.”

Női Portál beszámolója

DEESS IPl szőrtelenítő Krémmánia értékelés

A Krémmánia minősítése is minket igazol!

Tudtad, hogy a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé választották a DEESS IPL szőrtelenítő gépet, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellett?

Ha nem hiszed, a cikket ide kattintva olvashatod! 🙂

forever-skin-ipl-szortelenito

Forever Skin IPL szőrtelenítő gép

DEESS IPL szőrtelenítő gép

DEESS IPL szőrtelenítő gép

Mit nyújt a Forever Skin IPL vagy DEESS IPL szőrtelenítő gépünk Neked?

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLÉvekig tartó szőrtelenséget, folyamatos macera nélkül!

DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépeink megszabadítanak a folyamatos szőrtelenítés kellemetlen macerájától!

IPL szőrtelenítő gépeinket ugyanis nem kell állandóan, hetente vagy havonta használni. Egy teljes szőrtelenítő kúrát követően már csak emlékeztető villantásokra van szükség, így évekre megszabadulhatsz a nemkívánt szőrtől. A szőrtelenítő hatás egyénenként eltérő lehet, átlagosan egy teljes elvégzett szőrtelenítő kúrát követően éveken keresztül szőrtelen lehetsz!

IPL szőrtelenítő gépek DEESS IPL Forever Skin IPL

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLExtra magas és garantált 500.000  villanásszámot

Tudtad, hogy egy átlagos nőnek 12-15.000 IPL villanás szükséges ahhoz, hogy utána a szőr évekig ne nőhessen vissza!

A DEESS IPL vagy Forever Skin IPL szőrtelenítő gépeinket így nemcsak Te, hanem barátod, barátnőd, családtagjaid is bátran használhatjátok felváltva, nincs szükség sem pótizzókra, sem cserélhető fejekre!

forever-skin-ipl-villanofenyes-szortelenitoSőt, ha a villanásszám kijelzővel rendelkező Forever Skin IPL szőrtelenítő gépet választjátok, akkor extra kiváltságképp még a nyomon is tudjátok követni, ki mennyit használt a gépből.

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLValódi IPL technológiát (nem HPL, ELOS) és 1 év garanciát!

100% valódi IPL technológiaIPL szőrtelenítő készülékeink valódi, 100%-ban IPL technológiát alkalmaznak. Mivel a szőrtelenítő hatást az IPL villanófény adja, így nagyobb hatékonysággal dolgozik a kombinált gépekkel (HPL, ELOS) ellentétben, melyek csak csökkentett IPL technológiákat alkalmaznak.

Vigyázz, mert a DEESS IPL szőrtelenítő gépet hamisítják! A készülék hivatalos gyártója nem gyárt 13 vagy afeletti J/cm2 teljesítményű gépet! Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy eredeti készülékkel állsz-e szemben.

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLDiszkrét és gyors szőrtelenítést otthonodban!

Ha eddig kozmetikushoz jártál, de mindig kellemetlen volt levetkőznöd, és még sokat is fizettél, akkor van egy jó hírünk!

IPL szőrtelenítő gépeinkkel otthonodban élvezheted a professzionális IPL szalontechnológiát, diszkréten, mások közreműködése nélkül! Ráadásul az optimális villanóablak méretnek (3 cm2 és 4 cm2) köszönhetően gyorsan készen vagy, egy-egy testrész levillantása bőrfelület nagyságától függően csak 2-30 perc!

IPL szőrtelenítés gyors szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLFájdalommentes, biztonságos és hatékony szőrtelenítést!

Ipl szőrtelenítő gépek fájdalommentesekAz IPL szőrtelenítés a lézeres szőrtelenítéssel ellentétben megfelelő intenzitáson használva teljesen fájdalommentes!

IPL szőrtelenítés védőszemüveg

IPL készülékeink számos védelmi funkcióval el vannak látva, sőt, az érzékeny szeműekre gondolva még ajándék védőszemüveg is jár a készülékhez. 

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLAz egész tested szőrtelenítését, legyél akár nő vagy férfi

Az 5 intenzitási fokozatnak, valamint az optimális méretű villanóablaknak köszönhetően IPL gépeink szinte minden testrészen (pl. kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna) kényelmesen és eredményesen használhatók!

IPL készülékeink nők és férfiak számára egyaránt hatékony szőrtelenítést nyújtanak, férfiak esetében azonban kicsit több kezeléssel kell számolni az évekig tartó szőrtelenséghez. 

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL5 fokozatú, állítható intenzitást az optimális erősségért

Az, hogy az IPL szőrtelenítő készüléket milyen intenzitással kell használnod, függ a bőröd és a szőröd aktuális színétől, mely más lehet nyáron és más télen! Továbbá ez testrészenként is változhat, más lehet pl. karon és más intim területen.

Ebben segít az állítható intenzitási szint, hogy mindig a megfelelő erősséggel használhasd a készüléket, testrésztől, évszaktól függetlenül!

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLKiváló ár/érték arányt

IPL szőrtelenítő gépeink megvásárlásakor extra magas villanásszámmal kalkulálhatsz, akár több ember számára életetek végéig tartó villanás van a készülékekben. Így akár közösen is megvásárolhatjátok barátoddal, barátnőiddel, családoddal, nem kell tartani az izzó kiégésétől!

Sem pótizzó, sem semmilyen plusz alkatrész nem szükséges, a gép fenntartásának nincsenek további költségei

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPLVezetékes, kézi kivitelt, könnyű szállíthatóságot

IPL szőrtelenítő gépeink használata közben nem történhet olyan, hogy szőrtelenítés közben lemerül. Az akkumulátoros gépekkel ellentétben itt itt az alkatrész élettartama miatt sem kell aggódnunk, mely sok esetben hamar meghibásodik.

IPL gépeink kézi kivitelezésűek, nincsen asztali egységük, így használatuk is kényelmesebb, könnyen szállíthatod őket, akárhová utazol, bárhol könnyen megoldhatod a szőrtelenítés problémáját!

300.000

garantált villanás

100%

IPL technológia

2-30

perc kezelési idő

IPL szőrtelenítés IPL szőrtelenítő gépek Forever Skin IPL szőrtelenítő gép

Ajándék kipróbálási lehetőség

Bizonytalan vagy? Félsz, hogy nem azt kapod, amire számítasz?

Mi szeretnénk neked megadni azt a lehetőséget, hogy kezedbe vehesd a IPL szőrtelenítő gépeinket, kipróbálhasd, hogy használatuk mennyire egyszerű
és természetes. Emellett bátran kérdezhetsz is tőlünk,
szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésedre!

Forever Skin IPL DEESS IPL szőrtelenítő gépek kipróbálás

Gyakori kérdések

A látható eredmény eléréséhez elegendő 3-5 használat 2 hetente. 

Fontos, hogy ne használjuk gyakrabban az IPL szőrtelenítő gépet, mint 2 hetente, ugyanis ezzel nem fokozzuk a hatékonyságot, csak növeljük a bőrirritáció veszélyét és a gépben lévő villanásokat is feleslegesen használjuk fel. 

Az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez azonban ezt követően még több kezelésre van szükség 3-4 hetente egészen addig, míg a szőrszálak teljesen kikopnak. 

Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsuk, csak 3-6 havonta szükséges az IPL szőrtelenítő gépet egyszer használni, így megszabadít a szőrtelenítés folyamatos macerájától. 

Az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek teljesítménye valamivel gyengébb, mint a professzionális IPL szalongépeké. Ez semmiképpen nem azt jelenti, hogy nem olyan eredményesek, mint a szalonkezelések, csak azt, hogy az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez általában több kezelés szükséges.

Az otthoni IPL szőrtelenítő gépek előnye viszont, hogy jóval olcsóbbak, és több alkalmas használat esetén sincs pluszköltség, vagyis mindkét kezelés esetén (szalon és otthoni) szükséges fenntartó kezelésekért az otthoni gépek esetében már nem kell további költségekkel számolnod!

A gép megvásárlása egyszeri beruházás, melyet követően bármikor újra előveheted, amikor csak szükséges. Sőt, saját időbeosztásodnak megfelelően használhatod, diszkréten. 

Amennyiben a Forever Skin IPL vagy DEESS IPL szőrtelenítő gépet csak Te, saját Magad használod, akkor évtizedekig nem lesz szükséged más más készülékre, vagy csereizzóra. 

Egy átlagos nő teljes testének szőrtelenítésére ugyanis kb. 12-15.000 villanás szükséges a DEESS IPL vagy Forever Skin IPL szőrtelenítő gépekkel, vagyis a gépekkel leadható 300.000 villanás hosszú évekre, évtizedekre megszabadít a nemkívánt szőrtől. 

Tudsz olyan elektronikai eszközt mondani, amit már évtizedek óta gondtalanul használsz? 🙂

IPL szőrtelenítőink rendkívül gyors használatot biztosítanak. Egy használat általában pár perc! Például bajuszra, pajeszra, hónaljra területenként 1 perc szükséges, bikinivonalra, alkarra 4-5 perc, még egy teljes láb szőrtelenítése is maximum 20-25 percet vesz igénybe!

Az IPL szőrtelenítés előtt a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek használata esetén borotváld le a bőrfelületet kb. 24 órával azelőtt ott, ahol a gépet használod. 

Az IPL szőrtelenítő gép használatát követő 24-48 órában lehetőség szerint kerüld a szoláriumot, a napozást, illetve használj naptejet.

Sokan kérdezitek, biztosan nem fog fájni? Biztosan!

Az otthoni IPL szőrtelenítés szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas!

A lézeres szőrtelenítéssel ellentétben, mely rendkívül fájdalmas eljárás, az IPL szőrtelenítés során a környező szövetek nem hevülnek fel.

IPL technológia: 80-90%-os szőrzetcsökkenést eredményez. Gyors szőrtelenítést tesz lehetővé, nem kell folyamatosan használni, egy kezeléssorozat után csak fenntartó kezelések szükségesek. Az egyik legnépszerűbb szőrtelenítő eljárás. Kozmetikai szalonban és otthoni gépben is használatos.

HPL technológia (olykor ez is IPL néven fut): csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményez. HPL gépekben az IPL technológiát rádiófrekvenciával kombinálják, mely a szőrtelenítés hatékonyságát nem erősíti, így a valódi szőrtelenítő hatású IPL intenzitása kisebb. A HPL csak otthoni gépben használatos, a szőrtelenítéssel nem kopnak ki évekre a szőrszálak, mint az IPL esetén, sok esetben folyamatos használatot írnak elő.

Vásárlóink mondták….

“Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, az alsó lábszáraimon mostanra szinte csak elvétve akad talán 10-20 szál szőr. És nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy amióta megvettem, nem kellett idegen (kozmetikus) előtt levetkőznöm, anno ezért is borotválkoztam inkább itthon, mint hogy kozmetikusnál gyantáztassak, mert nem csak a fájdalmat viselem nagyon nehezen, de a kellemetlenül intim szituációt is egy idegen előtt.”

Cs. Márta (Budapest)

“Eddig 6-szor kezeltem (2-3 erősséggel) a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás, ha csak így maradna már annak is örülnék, de azért remélem, hogy még néhány kezelés és rátérhetek a évenkénti ismétlésekre.”

K. Barbara (Budapest)

“Nagyon elégedett vagyok, mert már látom, hogy jóval kevesebb, gyérebb a szőröm. Kéthetente csinálom a kezeléseket, általában hétvégén, amikor ráérek. Szerencsére nagyon egyszerű a gép használata, az ember egy idő után már teljesen rutinszerűen csinálja. Egyelőre csak a lábaimat kezelem, de nemsokára áttérek más területekre is. Két kezelés között borotvát használok. Egyébként én egy barátnőmmel közösen használom a készüléket, adott időközönként cserélgetjük a gépet, így spórolunk. :)”

T. Eszter (Budapest)

Már eldöntötted, hogy kell Neked? Akkor mire vársz még?

Rendeld meg most DEESS IPL vagy Forever Skin IPL készülékünket!

Miben különlegesek a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek?

DEESS IPL bőrteszt

A DEESS IPL szőrtelenítő géphez ajándékba jár a DEESS bőrteszt kiegészítőként.

A bőrteszt egy gombnyomásra meghatározhatod a bőröd aktuális tónusát az adott zónában, mely testrészenként, évszakonként eltérő lehet.

A DEESS IPL bőrteszt segítségével könnyen meghatározhatod, hogy az adott bőrfelületeden melyek azok az intenzitási szintek, amiket az adott helyen használhatsz. 

így könnyen kiválaszthatod azt a szintet, ami megfelelően erős, de még biztonságos Számodra.

DEESS IPL szőrtelenítő bőrteszt
Forever Skin IPL szőrtelenítő gép villanásszám kijelzővel

Forever Skin IPL – Beépített villanásszám kijelző a garantált 500.000 villanásért

A Forever Skin IPL egyedi innovációja a beépített villanásszám kijelző, mely egyedivé teszi az otthoni IPL készülékek közt! Az IPL készülék kijelzi a még leadható villanások számát, tehát: 

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  a Forever Skin IPL szőrtelenítő gépben garantáltan 500.000 villanás van

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   mindig pontosan tudod, mennyit használtál belőle, így ha többen használjátok, azt is, hogy mások mennyit használtak belőle

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   biztosan tudni fogod, mikor fogy ki a gépből a villanás

Ha a Forever Skin IPL szőrtelenítőt választod, garantáltan nem érhet kár!

Előfordult már, hogy elektronikai készüléket vásároltál és szervizbe kellett adnod?

Manapság sajnos ezt nem lehet kivédeni, még csúcskategóriás, prémium termékek esetében sem. Gondolj akár a mobiltelefonodra, autódra, mosógépedre, biztosan jártál már szervizben velük. 

Tegyük fel, hogy több éve használod IPL szőrtelenítődet, és egyszer csak nem villan. Mire gondolsz? Biztosan kifogyott belőle a villanás. Közben lehet, egy könnyen cserélhető alkatrész hibásodott meg, és a gépben még nagyon sok villanás van!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő géppel nemcsak biztos lehetsz benne, de ezt bizonyítani is tudod a szerviz felé, így garantáltan nem érhet kár! 

Forever Skin IPL szőrtelenítő gép garantált 300.000 villanás

Miért választják olyan sokan a Forever Skin IPL és DEESS IPL szőrtelenítő gépeket?

A DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépek kizárólagos forgalmazói vagyunk, ráadásul mi is használjuk, jól ismerjük ezeket a gépeket. Akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk fordulhatsz, mindenben segítünk. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni.

Soha nem fogsz sablon választ kapni tőlünk, mert minden kérdésed egyénileg kezeljük. Törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az otthoni IPL szőrtelenítésből.

A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk csak kettő professzionális IPL szőrtelenítő gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk számos eszközt a piacon és sajnos a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér.

Hiszünk benne, hogy a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt, és valóban megszabadítanak a szőrtelenítés folyamatos macerájától!

Ahol találkozhattál velünk:

Kattints a logóra!

További sikerek a DEESS IPL és Forever Skin IPL szőrtelenítő gépekkel…

“Én eddig gyantát, illetve epilátort használtam a nem kívánt szőrszálak eltávolítására, mert bár ezek ugyan nem a leggyorsabbak és nem is a legkíméletesebbek, ezekkel tudtam elérni a leghosszabb hatást úgy, hogy közben nem erősödtek meg a szőrszálak sem. Nemrég viszont hallottam egy (számomra) új megoldásról. (…)

Kb. egy hónapja van nálam a készülék, mellyel a látható eredményhez 3-5 kezelés szükséges (2 hetente), a tartós szőrtelenítéshez pedig általában még több alkalom kell (4 hetente). De már az első néhány kezeléssel is a szőr 80%-os csökkenése érhető el. ”

Inspirál-lak Blog

Weisz Fanni, modell

“Nagyon elégedett vagyok, mert már látom, hogy jóval kevesebb, gyérebb a szőröm. Kéthetente csinálom a kezeléseket, általában hétvégén, amikor ráérek. Szerencsére nagyon egyszerű a gép használata, az ember egy idő után már teljesen rutinszerűen csinálja.

Egyelőre csak a lábaimat kezelem, de nemsokára áttérek más területekre is. Két kezelés között borotvát használok. Egyébként én egy barátnőmmel közösen használom a készüléket, adott időközönként cserélgetjük a gépet, így spórolunk. :)”

T. Beatrix (Budapest)

“Eddig 6-szor kezeltem (2-3 erősséggel) a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat.

A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás, ha csak így maradna már annak is örülnék, de azért remélem, hogy még néhány kezelés és rátérhetek a évenkénti ismétlésekre. Most a párom is belelkesedett és ő is elkezdi. “

T. Borbála (Szeged)

12

éves szakmai múlt

5.000+

eladott készülék

98%

vásárlói elégedettség

DEESS IPL szőrtelenítő gép ajándék bőrteszt ajándék védőszemüveg

DEESS IPL szőrtelenítő gép

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  300.000 garantált villanás

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   3 cm2 villanóablak

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  5 intenzitási fokozat

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Ajándék bőrteszt

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Ajándék védőszemüveg

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Biztonsági elemek: túlmelegedés érzékelő, beépített bőrszenzor

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  1 év garancia

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Részletes, magyar nyelvű használati útmutató

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  10 tipp az eredményes használathoz

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   Ingyenes szállítás 1 munkanapon belül

A DEESS IPL-t már nem forgalmazzuk!

forever-skin-ipl-szortelenito-gepForever Skin IPL szőrtelenítő gép

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  500.000 garantált villanás

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   4 cm2 villanóablak

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  5 intenzitási fokozat

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Villanásszám kijelző

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Ajándék védőszemüveg

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Biztonsági elemek: túlmelegedés érzékelő, beépített bőrszenzor

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  2 év garancia

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  Részletes, magyar nyelvű használati útmutató

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL  10 tipp az eredményes használathoz

IPL szőrtelenítés DEESS IPL Forever Skin IPL   Ingyen szállítás 1 munkanapon belül

Rendeld meg MOST ingyenes szállítással!

Cím: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 54. | Tel.: +36 1 226 4179, +36 30 6303 777 |  Minden jog fenntartva 2011-2018. | Csatlakozz hozzánk Facebookon! | Iratkozz fel hírlevelünkre!