Bejelentkezés/Regisztráció +36 30 6303777 06 1 226 4179 1096 Budapest, Tűzoltó utca 54.

Szállítási, vásárlási feltételek

A weboldal üzemeltetője: Vitaminsziget Kft.

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 1 226 4179; +36 30 726 26 47

E-mail: rendeles@deess.hu

Átvételi lehetőségek

Ingyenes kiszállítás futárszolgálattal

Készülék rendelése esetén csomagodat INGYEN, 1 MUNKANAPON BELÜL kiszállítjuk bármely magyarországi címre. Házhozszállítást Magyarország területén bárhová ingyenesen biztosítjuk. Külföldre is kérheted a csomagod, ennek feltételeiről ide kattintva tájékozódhatsz!

A kiszállítást Magyarországon belül a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon 8-17 h között. Szállítási címnek azt a címet add meg, ahol ebben az időszakban tartózkodsz.

Amennyiben kívánságod van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, arra kérünk, mielőbb jelezd azt a rendeles@deess.hu e-mail címen, vagy telefonon (+36 1 226 4179, +36 30 726 26 47), és mi igyekszünk teljesíteni.

Kérjük, hogy adataidnál a telefonszámodat is add meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma merülne fel, a GLS Futárszolgálat felvehesse Veled a kapcsolatot.

Személyes átvétel

1094 Budapest, Tűzoltó utca 54. MANTA Ház fsz.
  Klinikák, Milestone udvar

Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Az üzlet megközelíthetősége

1, Tömegközlekedéssel érkezőknek: az Üllői út Klinikák metróállomással szemben a Verdi Grand Hotel átjárón keresztül a 2. udvarban (kb. 100 m) lévő Manta házban találod üzletünket.

2, Gépkocsival érkezőknek, leparkolás után: a Tűzoltó utca 54. felől a Milestone felirat alatt lévő Spar átjárón keresztül az udvarban, a Manta ház földszintjén találod üzletünket.

Ha tömegközlekedéssel érkezel az Üllői út (Klinikák M) felől:

Klinikák metróállomásnál a zebrán át kell jönni az Üllői út szemközti oldalára és a Verdi Grand Hotel alatti átjárón keresztül ( kb. 100 m). A 2. udvar jobb oldalán levő Manta ház földszintjén találja üzletünket.

 

Ha kocsival érkezel, érdemes a Tűzoltó utca felől:
A Tűzoltó utca – Thaly Kálmán utca sarka környékén a Semmelweis Egyetem közelében érdemes parkolni. Majd gyalogosan a Tűzoltó utcai Spar átjárón keresztül kell bejönni  a Milestone udvarba, ahol bal oldalon a  Manta ház földszintjén találja üzletünket.

A parkolás kódja:

 

Fizetési lehetőségek

 

Kiszállítás külföldre, futárszolgálattal

A csomagodat Európán belül kérheted külföldre is. Külföldre futárszolgálattal küldjük el a csomagot, melynek ellenértékét csak átutalással tudod kifizetni.

Ha a megrendelés leadásakor külföldi szállítási címet adsz meg, akkor kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot e-mailben, melyben megírja az utalandó összeget a kalkulált szállítási címmel együtt. Kérünk, amíg kollégánk nem egyeztet Veled, addig az összeget ne utald el.

A szállítási költséget a szállítási cím és a csomag súlya is befolyásolja. (Az összeg általában Kb. 4.000-10.000 Ft körül mozog.)

Csomagodat az utalás beérkezése után adjuk át kézbesítésre a futárszolgálatnak.

Kérjük, mindenképpen olyan szállítási címed adj meg, ahol munkaidőben (8:00 és 17:00 között) tartózkodsz! Az átvétel elmulasztása esetén a csomag magyarországi központi irodánkba kerül visszaszállításra.